[FOTO] Poiana Beţii a fost introdusă în circuitul turistic montan al Parcului Naţional Semenic-Cheile Caraşului

Un nou popas turistic a fost amenajat recent de către personalul Administrației Parcului Naţional Semenic-Cheile Caraşului în Poiana Beții, pe traseul turistic marcat cruce roșie, Semenic – Vila Klaus – Peştera Comarnic.

Potrivit directorului Administraţiei Parcului Naţional Semenic-Cheile Caraşului, Nicolae Ifca, drumeţii care aleg să parcurgă acest traseu au parte de o belvedere spre Vârful Semenic din munții cu același nume și totodată spre Valea Bârzavei din Rezervația Naturală Bârzăvița.

Detalii despre obiectivele turistice din cadrul parcului sau a traseelor amenajate până în prezenţ, se pot afla pe site-ul oficial al parcului www.pnscc.ro.

Sursa foto: PNSCC

1 COMENTARIU

  1. Este foarte bine că sunt amenajate astfel de locuri de popas turistic, și totuși cred că este prea mult spus faptul că a fost introdusă în circuitul turistic o locație aflată pe un traseu turistic marcat care era pe hărțile turistice încă din urmă cu foarte mulți ani.

    Faptul că în ultimii ani au început să se amenajeze astfel de locuri de popas în PNSCC este de apreciat, dar cred că se face foarte multă promovare pentru niște acțiuni care sunt cumva în fișa postului administrației PNSCC având în vedere că există o taxă de intrare în parc. Sunt alte parcuri unde există locuri de popas care oferă inclusiv un adăpost pe timp de vreme rea și unde nu se promovează în presă astfel de acțiuni, care consider că sunt firești până la urmă.

Comments are closed.

De același autor

Related Articles