[FOTO] Părintele călugăr Atanasie de la Mănăstirea Maicii Domnului Brebu, „Pe frecvențe”, de la ora 15:15

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Sâmbătă, 29 septembrie, „Pe frecvențe” de la ora 15:15 ne întâlnim cu părintele călugăr Atanasie de la Mănăstirea Maicii Domnului Brebu din Caraș-Severin.

Despre Har, Iubire și Înțelepciune și mai ales despre bucuria de a păstra candela cuvântului care zidește aprinsă.

Deasemenea, vom afla și despre Sărbătoarea Acoperământul Maicii Domnului , organizată de Episcopia Caransebeșului și Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului Brebu, în zilele de duminică, 30 septembrie și luni 1 octombrie, prilej cu care va poposi și Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului , de la parohia Măru, la Brebu, slujbele vor fi oficiate de P.S. Părintele Lucian, Episcopul Caransebeșului, împreună cu un numeros sobor de preoți și diaconi.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău