[FOTO] Oamenii Faptelor Bune din Valea Bistrei au dăruit Muzică pentru Viață!

Campania umanitară Muzică pentru Viață, aflată în penultima zi, s-a bucurat anul acesta și de susținerea Oamenilor Faptelor Bune din orașul Oțelu-Roșu.

Primarul Luca Mălăiescu a venit alături de inițiativa managerului Radio România Reșița, Laura Sgaverdea și împreună cu artiștii Didina Curea, Cristian Buică și alți doi tineri cântăreți de muzică folk au oferit Muzică pentru Viață la Casa de Cultură din capitala Văii Bistrei.

Comunitatea și- a unit emoțiile și gândurile bune timp de aproape 2 ore, transmițând astfel celor aflați în suferință întreaga lor compasiune și sprijin.

Așa cum a mărturisit și primarul orașului Oțelu-Roșu, Luca Mălăiescu, această campanie este înainte de toate o școală a bunătății, o lecție ce crește suflete și modelează caractere.

A fost o seară în care ascultătorii radioului reșițean din Valea-Bistrei s-au simțit exact ca în familie, Acasă pe frecvențele sufletești Radio România Reșița, când și-au putut la propriu trăi bucuria de a fi împreună.

Didina Curea și Cristian Buică au fost menestrelii Binelui, dăruind din inimă muzica lor unei cauze umanitare.

Echipa Radio România Reșița vă mulțumește vouă tuturor și fiecăruia în parte, vouă Oamenilor Faptelor Bune de oriunde v-ați afla.

Anca Bica Bălălău