Noua grădiniţă din cartierul reşiţean Moroasa este gata să îi primească pe cei mici. Primăria Reşiţa a anunţat că a fost efectuată recepţia finală a lucrărilor a căror valoare se ridică la 15 milioane de lei, finanţare asigurată prin PNDL şi de la bugetul local.

Noua grădiniţă de pe strada Sportului îşi va deschide porţile după 14 ani de la începerea lucrărilor de construcţie, urmând să fie cea mai mare unitate de învăţământ preşcolar din Reşiţa.

Viceprimarul Mădălina Chiosa: M-am bucurat să particip la recepția finală a noii grădinițe din Moroasa, poate cea mai modernă unitate de învățământ din regiune (cu spații generoase, încălzire în pardoseală, locuri de servit masa și de dormit, locuri de joacă). Este cu adevărat o realizare pentru învățământul din Reșița. Domnii profesori, împreună cu cei mici, vor avea parte de cele mai bune condiții în care să își desfășoare activitatea. Urmează să accesăm finanțare și pentru dotarea acestei grădinițe cu echipamente moderne. Mulțumesc tuturor colegilor din primărie care au muncit pentru ca acest proiect să devină realitate.

De luni, 18 octombrie, se vor muta în noua locaţie preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Semenicul şi cei de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 7. În perioada următoare va continua amenajarea exterioară a zonei.

În total, aici vor funcționa 9 grupe de grădiniță și 3 grupe de creșă. Copiii din această instituție vor beneficia astfel de cele mai bune condiții de învățare, într-un spațiu foarte generos (cu încălzire în pardoseală, locuri de joacă, săli de mese și dormitoare) pe care, cu siguranță, cadrele didactice îl vor personaliza în cel mai scurt timp.

Municipalitatea va accesa fonduri şi pentru dotarea grădiniţei cu mobilier şi alte echipamente necesare activităţilor didactice.

Citeşte şi: În sfârşit! După 14 ani de la demararea construcţiei, grădiniţa din Moroasa va fi dată în folosinţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.