[FOTO] Mobilizare de forţe în Caraş-Severin pentru găsirea unui bărbat dispărut

Căutările bărbatului dispărut în urmă cu o săptămână și jumătate la Vărădia, au fost intensificate în această dimineaţă.

Acțiunea este coordonată de Poliție, dar la operaţiunea de căutare au participat și jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri, salvamontişti, pădurari și voluntari. Aceştia au la dispoziţie mai multe ATV-uri, autospeciale şi un câine de căutare. Romolos Petanenc, în vârstă de 73 de ani, a plecat de acasă în 5 februarie şi nu a mai revenit. Septuagenarul parcă a intrat în pământ şi e greu de găsit vreo urmă pentru că relaţiona foarte greu cu ceilalţi săteni, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, ag. şef adj. Cecilia Dăneţ.

Septuagenarul are în jur de 1,68 metri înălţime, părul alb, faţa ovală şi ochii căprui. La data dispariţiei nu purta haine groase, ci doar o bluză de culoare gri. Potrivit oamenilor legii, omul nu este la prima ieşire de acest gen.

Autorităţile iau în calcul menţinerea dispozitivului de căutare şi în zilele următoare, în funcţie de condiţiile meteorologice.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles