[FOTO] Maşina unui cunoscut jurnalist din vestul ţării a fost incendiată

493

Maşina jurnalistului timişorean Dragoş Boţa, editorul-şef al PRESSALERT.ro, a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Autoturismul Opel Vectra parcat lângă blocul din Timişoara în care locuieşte ziaristul a ars în jurul orei 2.40. Incendiul a observat un vecin, care a sunat la 112. Focul a început în partea din spate a maşinii, iar interiorul a fost ars complet. Pompierii au constatat că geamul din dreapta spate a fost spart.

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu cu două autospeciale şi şapte subofiţeri. Cauza probabilă a incendiului, în urma cercetărilor, se pare că a fost acţiunea unei persoane”, a declarat plutonier adjudant şef Andrei Ziţac.

„Această acţiune de tip mafiot mă face să cred că investigaţiile pe care le-am făcut de-alungul timpului şi dezvăluirile publicate pe PRESSALERT.ro au deranjat. Acţiunea din această noapte nu mă face nicio secundă să mă opresc din a-mi face meseria de jurnalist. Cred că este momentul să ne întrebăm cu toţii dacă acceptăm ca Timişoara să se transforme într-o Sicilie în care tăcerea complice şi cumetriile pe sub masă sunt mai importante decât orice”, a spus Dragoş Boţa.

Poliţia a deschis o anchetă pentru distrugere, iar criminaliştii fac cercetări la faţa locului.

Sursa: pressalert.ro