[FOTO] Marcel Ciolacu: “E liniște în vestiarele PSD Caraș-Severin”

Social democrații cărășeni și-au ales astăzi președintele și membrii Biroului Politic Județean. La conferința de alegeri a participat și conducerea partidului de la nivel național.
Peste o mie de social democrați, mai precis 1049 de delegați din toate organizațiile locale din județ au venit astăzi, la Reșița pentru a alege conducerea PSD pentru următorii patru ani. Ședința s-a desfășurat statutar și au fost desemnați președintele, în persoana deputatului Silviu Hurduzeu, prim-Vicepreședintele, senatorul Ion Mocioalcă, 14 vicepreședinți, Biroul Permanent Județean, Consiliul Politic Județean, Comisia financiară și Comisia de arbitraj. Ca o noutate, unul dintre vicepreședinți este fostul președinte PMP, Ionuț Popovici, iar un altul este Felix Borcean, primarul din Caransebeș.

La eveniment au participat președintele PSD, Marcel Ciolacu, senatorul Paul Stănescu, secretarul general al partidului, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, dar și vicepreședintele Laurențiu Nistor, responsabil pentru zona de vest.

Marcel Ciolacu a încurajat echipa cărășană și a spus că lupta politică se poate duce normal și PSD Caraș-Severin merită mai mult decât a obținut în alegerile din 2020.
„Organizația este pe drumul corect și Silviu Hurduzeu a reușit într-o perioadă foarte scurtă să coaguleze pe toată lumea și toți trag în aceeași direcție. Acum e liniște în vestiare la Caraș-Severin și va veni și performanța mult așteptată”.

În cadrul conferinţei de alegeri, s-au stabilit și obiective pentru 2024: recâștigarea Consiliului Județean, respectiv câștigarea a 50 de Primării, în condițiile în care PSD are acum primari în 42 de localități.

De același autor

Related Articles