[FOTO] Luminiţa Jivan a fost reconfirmată

376

Deputatul Luminiţa Jivan este noul preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate din Caraş-Severin. Conferinţa judeţeană de alegeri a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în Băile Herculane. Luminiţa Jivan a asigurat conducerea interimară a Organizației timp de un an, iar acum a fost aleasă în unanimitate. La eveniment au participat membri de marcă ai PSD, veniţi în staţiunea de pe Valea Cernei cu ocazia Comitetului Executiv Naţional, după cum anunţă deputatul cărăşan pe pagina sa de facebook.

„Am fost onorată de votul unanim al colegelor social-democrate din Caraș-Severin, vot prin care mi-au acordat încrederea și sprijinul de a conduce pe mai departe filiala județeană OFSD. A fost totodată o onoare să le am alături la Băile Herculane pe doamna europarlamentar Viorica Dăncilă, președinte OFSD la nivel național, și pe doamna Maria Lazăr, secretar executiv OFSD. Le mulțumesc de asemenea pentru prezență și susținere doamnei Romanița Jumanca – președinte OFSD Timiș, doamnei Gabriela Popovici – președinte OFSD Timișoara, domnului Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților, domnului președinte Ion Mocioalcă, domnului senator Ionuț Chisăliță, doamnei deputat Violeta Radut, domnișoarei deputat Ionela Dobrica, precum și tuturor doamnelor, domnișoarelor și primarilor care ne-au acodat toată încrederea, mie și întregii echipe de conducere a OFSD Caraș-Severin”.

Citeşte şi: Parlamentarii PSD din Caraș-Severin Luminița Jivan și Ioan Narcis Chisălită susțin tradițiile și cultura de pe Valea Almăjului

Înainte de a deveni parlamentar, Luminiţa Jivan a fost directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi director al Cancelariei Prefectului, de unde a plecat, pentru o scurtă perioadă, la Ministerul Dezvoltării, ca şi consilier. În decembrie anul trecut, ea a fost aleasa deputat în circumscriptia electorala nr.11 CARAŞ-SEVERIN.

(Sebastian Dragomir)