[FOTO] Locuitorii dintr-o comună din Caraş-Severin sunt supăraţi foc: Transportatorii de lemne ne-au distrus drumul, iar primarul doarme-n post

Şedinţă de Consiliu Local cu scântei la Turnu Ruieni.

Cetăţenii din localitatea aparţinătoare Dalci au cerut socoteală gospodarului Mihai Maralescu pentru că nu a luat măsuri, în urma nenumăratelor sesizări, faţă de transportul de material lemnos. Peste 50 de oameni s-au prezentat la şedinţa de Consiliul Local al comunei Turnu Ruieni pentru a cere primarului să ia măsuri faţă de acestă situaţie. Ei spun că, drumul comunal este complet distrus din cauza maşinilor de mare tonaj, iar întâiul comunei stă cu mâinile încrucişate şi nu are soluţii.

După lungi discuţii pe un ton ridicat şi cu diverse apelative, nu s-a ajuns la nicio înţelegere. Ulterior, primarul a precizat pentru Radio Reşiţa ca va face noi demersuri pentru ca accesul vehiculelor de mare tonaj să fie interzis temporar până la găsirea unor soluţii de comun acord sau consolidarea unui drum forestier ocolitor existent, însă nefolosit. Primarul a mai spus că, de anul trecut a depus un proiect la Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice însă momentan nu are niciun răspuns. (Hardy Cvoica)

Articol în curs de actualizare!

2 COMENTARII

  1. Din pacate domnul primar al comunei Turnu Ruieni a uitat ca nu mai este in campania electorala si a mai mintit inca odata, masinile trec in continuare distrugand ce a mai ramas de distrus. Mai bine sa fi tacut!!! Tacerea valoreaza de o mie de ori mai mult decat minciuna. Caracterul unui om este suma actiunilor lui!

  2. Pasivitatea (si parsivitatea) autoritatilor locale este doar una din “micile nereguli” care, pe langa faptul ca ne distrug drumul si casa, contribuie si la distrugerea padurilor din Romania !

Comments are closed.

De același autor

Related Articles