[FOTO] Inconştienţă la volan! Autocar cu pasageri, implicat într-un accident de circulaţie pe E70

Un grav accident rutier s-a produs pe E70, la intrare în localitatea timişeană Şuştra. Un autoturism s-a izbit violent de un autocar,  iar două persoane din maşină au fost rănite.

Coliziunea s-a produs după ce autoturismul, care circula dinspre Lugoj spre Timişoara, a intrat într-o depăşire neregulamentară. Şoferul autocarului, care circula regulamentar, din sens opus, a încercat să evite impactul, însă nu a reuşit.

La locul intervenţiei s-au deplasat, din partea Detaşamentului I Pompieri Timişoara, două autospeciale dotate cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un ofiţer, 14 subofiţeri, o ambulanţă SAJ şi echipaje de poliţie. În autoturismul implicat în accident se aflau trei persoane de sex masculin, dintre care două au fost preluate de echipajele medicale, conştiente, în stare stabilă, pentru a fi transportate la spital.

În autocar se aflau 43 de persoane care, din fericire, nu au necesitat îngrijiri medicale. După evaluarea stării persoanelor implicate în accident, echipajele de pompieri au asigurat măsurile specifice PSI.

FOTO: Facebook ISU Banat

De același autor

Related Articles