[FOTO] În această seară, de la ora 22, invitata noastră este Clara Maria Constantin, managerul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici” din Caraș-Severin

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În acest an 2018 serbăm împreună 100 de ani de România Mare, 90 de ani de Radio România, radioul care şi-a bucurat ascultătorii cu informaţii corecte, muzică de calitate, dar şi cu teatru radiofonic. Vocile artiştilor români au pătruns pe calea undelor în sufletele voastre şi au rămas în amintirea tuturor generaţiilor de români, cu toţii slujitori al limbii şi literaturii române.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea „Între noi.Rămâne între noi” invitata noastră este Clara Maria Constantin, managerul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici” din Caraș-Severin care ne va vorbi despre proiectele instituției în An Centenar, dar și despre parteneriatul în organizarea Convenției naționale a cluburilor și autorilor de science-fiction din România, RomCon Reșița 2018,ce se va desfășura în perioada 7 – 9 septembrie, pentru prima dată în municipiul de pe Bârzava, manifestare al cărui partener media este Radio România Reșița.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu invitata noastră Clara Maria Constantin.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău