” Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!” Au fost cerințele exprimate de un tânăr în vârstă 27,  care a rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier, în zona localității Văliug. În data de 01 ianuarie,  la ora 01.53, patrula de jandarmi montani, aflată in misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor într-o zona împădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a rămas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal.

La ora 03.02, jandarmii montani au ajuns la faţa locului, unde, au găsit persoana în cauză, doar în lenjerie intimă, în interiorul autoturismului, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos. La sosirea forțelor de ordine tânărul a  manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, deoarece aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional.


În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie. Tânărul a fost transportat în siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin. Acum, bărbatul este internat la secția de psihiatrie a Spitalului Județean