[FOTO] Grav accident cu 5 victime la Moniom

Un grav eveniment rutier s-a produs vineri, 20 octombrie, în apropiere de Moniom, mai precis, în zona sediului Registrului Auto Român. În acesta au fost implicate trei autovehicule.

Au intervenit de urgenta un echipaj de descarcerare si echipajul SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita, trei echipaje SAJ si Politia. Din cei 8 ocupanti ai masinilor, cinci au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportati la spital. În cazul uneia dintre victime s-a intervenit si pentru descarcerare.

Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism în care erau doi adulți și doi minori care se deplasa dinspre Reșița spre Bocșa nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism în care se aflau altre trei persoane adulte, acesta fiind de asemenea lovit de un al treilea autoturism.

În urma acestui accident au rezultat cinci victime. Este vorba despre trei bărbați răniți cu vârste de 46, 52 și 72 de ani și o fată de 16 ani. Cea de-a cincea victimă este un băiat de 17 ani, rănit ușor.