[FOTO] Constructorii sunt speriaţi de pavelele penale. Reşiţenii sunt revoltaţi

Pavelele care l-au trimis pe fostul primar al Reșiței la închisoare pentru luare de mită, produc din nou tensiuni. Toate străzile din cartierul Muncitoresc au fost pavate cu pavele, mai puțin două. Locuitorii de pe străzile Romul Ladea şi Nicolae Grigorescu se simt discriminați. Străzile au fost distruse în urma implementării Programului ISPA. Oamenii sunt, pe bună dreptate nemulţumiţi şi nu ştiu la cine să mai apeleze. Reprezentanţii operatorului apă şi canal spun că proiectul s-a finalizat cu succes, mai ales prin faptul că s-au încadrat în termene şi în finanţare. Cât despre drumuri, Dumnezeu cu mila. Contractul pe ISPA prevedea refacerea străzilor cum arătau iniţial.

Autoritățile locale au preluat problema şi spun că sunt bani alocați, dar nu mai există nicio firmă interesată să execute lucrările. Banii pentru lucrările de intervenţie au fost repartizaţi încă din vara anului 2015, prin Hotărârea Consiliului Local 169 din 30 iunie. Au fost vizate străzile Vânătorilor, Nicolae Grigorescu, Vlahuţă, Zorilor şi Romul Ladea, după ce strada Rândunica a fost reabilitată cu un an înainte.

HCL 169

Viceprimarul Ioan Crina crede că firmele de construcţii „s-au speriat de pavele”. Valoarea lucrărilor de investiţie nu este prea mare, nu poate fi organizată licitaţie şi nu îşi exprimă nimeni dorinţa de a le reabilita, a mai spus Crina:

Străzile Pictor Nicolae Grigorescu şi Romul Ladea

Străzile Vănătorului şi Alexandru Vlahuţă

(Sebastian Dragomir)

 

1 COMENTARIU

  1. Sa nu va iluzionati ca strada Vanatorilor este terminata! Din cate mi-a spus domnul Mihai Palincas (cred ca era seful echipei de muncitori) dupa anul nou trebuiau sa vina cu un utilaj si sa bata pavajul peste care s-a pus nisip. Acest lucru nu s-a intamplat in consecinta pavele se misca si se departeaza cu fiecare ploaie. Nu trebuie imaginatie ca sa realizezi ca noua strada va fi praf cat de curand!

Comments are closed.

De același autor

Related Articles