[FOTO] Consiliul Județean Caraș-Severin dotează școlile speciale din județ

Consiliul Județean Caraș-Severin va accesa fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru dotarea a patru unități de învățământ preuniversitar. Decizia a fost luată în unanimitate de consilierii județeni. Este vorba în special de mobilier și materiale didactice, după cum a declarat șeful Serviciului proiecte, Cristina Mocanu.

„Consiliul Județean are în subordine patru școli speciale. Toate cele patru centre de educație incluzivă Aurora, Primăvara, Cristiana Bocșa și cea din Caransebeș. Am luat legătura cu directorii de instituții și au realizat o analiză de nevoi, care a fost avizată de Inspectoratul Școlar Județean. Prin acest proiect se urmărește dotarea cu mobilier și echipamente digitale a celor patru școli: laboratoare de informatică, săli de clasă, cabinete școlare. Va fi un proiect care probabil se va întinde pe o durată de peste un an”.

Proiectul are o valoare de peste 3 milioane de lei, iar TVA-ul aferent cheltuielilor eligibile este suportat de la bugetul de stat.

Cele mai citite

Related Articles