Foto 80

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au desfăşurat o acţiune punctuală în piaţa Nouă din municipiul Timişoara, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse contrafăcute şi de contrabandă.

Cu această ocazie, jandarmii au observat o femeie, L.E., în vârstă de 62 de ani care la vederea jandarmilor, a încercat să ascundă o sacoşă voluminoasă. Trecând la controlul bagajului, jandarmii timişoreni au constatat că femeia avea peste 80 de pachete de ţigări marcate cu timbru necorespunzător. Aceasta a fost condusă la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă.

 În cursul aceleiaşi acţiuni, jandarmii l-au depistat pe numitul M.C. în vârstă de 32 de ani care oferea spre vânzare un număr de 13 parfumuri, inscripţionate cu diferite mărci, susceptibile de a fi contrafăcute. Şi acesta a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, unde, atât ţigările cât şi parfumurile contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatului, i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Sursa şi foto:

GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ TIMIŞOARA