[FOTO] Caz incredibil la Timişoara. S-a dat cu capul de maşină, după ce a fost prins în timp ce comercializa petarde

jandarmi abulanta

Peste 10.000 de materiale pirotehnice interzise au fost confiscate de către jandarmii timişoreni, în zona pieţei Iosefin din municipiul Timişoara,  iar posesorul acestora s-a ales cu dosar penal.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, au observat un autoturism Ford Fiesta care le-a atras atenţia şi un bărbat care căuta în portbagajul maşinii. La vederea jandarmilor, acesta a vrut să închidă portbagajul şi să fugă. Bărbatul a fost legitimat, jandarmii stabilind că se numeşte David H. în vârstă de 29 de ani din municipiul Timişoara. Întrebat de provenienţa articolelor pirotehnice din maşină, tânărul a reacţionat nervos şi s-a lovit cu capul de Ford, strigând că jandarmii îl bat.

Bărbatul a fost condus la sediul unităţii unde, la cererea acestuia, a fost solicitat un echipaj medical de urgenţă deoarece avea „dureri de cap”. Era şi normal, având în vedere că jandarmii i-au ridicat în vederea confiscării, peste 10.000 de articole pirotehnice, clasele 2 -4, a căror deţinere sau comercializare este interzisă prin lege.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul unităţii pentru întocmirea actelor de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.

Pe această cale, jandarmii doresc să aducă la cunoştinţa cetăţenilor faptul că şi deţinerea, nu numai comercializarea de articole pirotehnice, constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legii sau se pot supune riscului de producere a unor accidente de vătămare corporală din cauza folosirii materialelor pirotehnice.

                  

Cele mai citite

Related Articles