[FOTO] Căderile de stânci pe DN 57 au oprit circulaţia în Clisura Dunării

caderi piatra drum clisura dunarii (1)

Circulaţia rutieră este restricţionată pe Drumul Naţional 57, între Eşelniţa şi Dubova  din cauza alunecărilor de teren şi a căderilor de stânci. Se circulă alternativ pe un senş tronsonul fiind semnalizat corespunzător pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Restricţia va fi menţinută până la finalizarea lucrărilor, până în 30 noiembrie.
Drumul Naţional 57 rămâne închis şi pe sectorul Sviniţa – Berzasca. Vă reamintim că în 1 aprilie, mai multe stânci au căzut pe carosabil şi pun în pericol siguranţa circulaţiei şi viaţa participanţilor la trafic.  Pe lângă populaţia din zonă sunt afectate şi pensiunile turistice şi firmele care au personal din judeţul Mehedinţi, de exemplu fabrica de cablaje auto din Moldova Nouă.
Pentru ruta Orşova – Moldova Nouă este recomandată varianta Orşova – Iablaniţa – Oraviţa – Moldova Nouă. Participanţii la trafic sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile şi restricţiile Poliţiei Rutiere şi să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la numerele de telefon 021-9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA.
Deocamdată nu se ştie data la care va fi reluat traficul rutier.

(Mirabela Afronie)

De același autor

Related Articles