Festivalul Racilor și Fructelor de Mare a ajuns în orașul de pe Bârzava.

Evenimentul organizat de Taverna Racilor din Herăstrău, face parte dintr-un tur culinar care trece prin mai multe orașe ale țării.

„Avem o gama variată de fructe de mare. Creveți, calamari, caracatiță, scoici, mixuri, paella, somon, raci. Prețurile sunt cuprinse între 25 și 35 de lei pentru o porție.

Toate preparatele sunt proaspete și le gătim în fața clientului. Datorită relațiilor comericale pe care le avem, de două ori pe săptămână aducem marfa direct din Grecia”, ne-a declarat administratorul tavernei, Paul Nicolau.

Pe lângă mâncărurile cu specific mediteranean, cei prezenți pot încerca un desert, mai special, preparat pe loc și compus din ingrediente naturale.

Cannolia este o prajitură tradițională din Sicilia. Acest preparat este compus dintr-un aluat fraged și crocant, umplut cu o cremă de brânză dolce ricotta. Avem mai multe arome, printre care vanilie, ciocolată, oreo și un amestec de ricotta cu scorțișoară”, a specificat reprezentatul Mister Cannoli, Andra Tolnai.

Centrul civic al municipiului Reșița va găzdui până duminică acest eveniment inedit, aflat la prima ediție.

Răzvan Todor