[FOTO-AUDIO] Zeci de radare acţionează pe drumurile din Caraș-Severin

Polițiștii rutieri din Caraș-Severin au organizat astăzi o amplă acțiune în trafic, fiind vizate toate drumurile naționale din județ.

Accentul s-a pus pe Drumul Național 6, unde în ultima perioadă s-au produs mai multe accidente rutiere soldate cu victime.

În acțiune au fost angrenați aproximativ 90 de polițiști rutieri, în spijinul celor din Caraș-Severin venind și colegii din județele Timiș, Hunedoara, Mehedinți și Gorj, a declarant purtătorul de cuvânt al Poliției, Alina Boeru. La controale s-au folosit autospeciale inscripționate, dar și neinscripționate, toate aparatele radar aflate în dotare, dar și pistoalele laser.

Misiunea de astăzi a fost coordonată și monitorizată de ofițeri de la Direcția Rutieră a Poliției Române și a urmărit prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, a mai spus Alina Boeru.

Statisticile arată că cele mai multe accidente de pe DN 6 se produc pe fondul nerespectării regulilor privind depășirea, nepăstrării distanței între vehicule, a vitezei neadaptate la condițiile de trafic și a altor preocupări de natură a distrage în mod periculos atenția în timpul condusului.

Emisiunea ”Oameni MAI aproape de tine” a fost realizată, în direct, de pe DN 6, împreună cu polițiștii implicați în acțiune, dar și cu participanții la trafic.

De același autor

Related Articles