[FOTO-AUDIO] Visul lui Marian a devenit realitate! Datorită Asociației Acasă în Banat are un acoperiș deasupra capului și căldură în căminul lui de la Iaz

Voluntarii și Asociația umanitară Acasă în Banat au mai făcut o faptă bună, i-au oferit un cămin unui om sărman.
Asociația Acasă în Banat a reușit să îndeplinească o nouă misiune de suflet, l-a făcut fericit pe Marian din Iaz, căruia i-a construit o încăpere care este numai a lui și în care se bucură de căldură.


Marian locuiește de sâmbătă seara în propria lui casă și este extrem de fericit:

Sunt foarte bine și extrem de fericit.Mă rog la Dumnezeu pentru toi cei care au depus aceste eforturi pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să am o casă a mea, dar nu am reușit singur. Mulțumesc și familiei Naia care m-a ”adoptat” și care a intrat în sufletul meu și eu în sufletul lor. Am făcut focul în sobă și e foarte cald în casă. Vă mulțumesc din suflet tuturor, pentru tot!” , a spus Marian.

Așadar, oamenii cu suflet mare de la ”Asociația Acasă în Banat” au reușit să transforme visul lui Marian în realitate, după cum confirmă președintele Asociației, Radu Trifan:

Obiectivul nostru a fost atins, ne-am propus să-i amenajăm o căsuță lui Marian, ca să poată trece peste iarnă cu bine. Este vorba de o încăpere de 4 m/ 3 m, căreia i-am pus un acoperiș, i-am instalat o sobă, sistemul electric, am mobilat-o, astfel încât el s-a putut muta în ea. Ne bucurăm pentru că am putut să-l facem fericit. Le mulțumim tuturor voluntarilor care au depus toate eforurile pentru a transforma visul lui Marian în realitate, a concluzionat Radu Trifan.  

Marian a fost adoptat sufletește de familia Naia din Iaz, care l-a ajutat să treacă peste momentele dificile încă de pe vremea când era un om al străzii. Acum este la casa lui bucurând-se de căldura unui cămin.

De același autor

Related Articles