[FOTO-AUDIO-VIDEO] Activități preventive în școlile cărășene

Polițiști Biroului Siguranță Școlară și ai Poliției Caransebeș au desfășurat astăzi activităţi informativ – preventive, în rândul elevilor de la Colegiul Traian Doda din municipiu. Activitățile au vizat în special siguranța rutieră pentru că în această perioadă, la nivel european se desfășoară proiectul Safety Days, după cum a declarat subinspectorul Mihaela Preda.

„În cadrul activităților a fost folosit laboratorul mobil de educație rutieră, iar celor aproximativ 70 de elevi participanți le-au fost prezentate și aparatele de măsurare a vitezei autovehiculelor și de stabilire a alcoolemiei participanților la trafic. Obiectivul principal al acțiunilor a constat în educarea copiilor și tinerilor spre a avea un comportament responsabil, bine informat și prudent, fie că se deplasează pe drumurile publice în calitate de pieton, pasager sau biciclist”.

La ora deschisă au participat elevi din ciclul gimnazial, iar o mare parte dintre ei spun că respectă regulile elementare de circulație.

Tot astăzi, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au întâlnit și cu elevii de la Școala Gimnazială Maciova.

De același autor

Related Articles