[FOTO-AUDIO] Razii de amploare pe șoselele din Caraș-Severin

În ultimele două zile, polițiștii rutieri din Caraș-Severin au desfășurat ample verificări în trafic. Controalele au avut ca scop prevenirea accidentelor de circulație și depistarea șoferilor care încalcă legislația. Ieri, un astfel de conducător auto a produs un accident mortal, spune purtătorul de cuvânt al Poliției, Alina Boeru.

În ultimele 24 de ore au fost aplicate în total 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.140 de lei, dintre care 21 de sancțiuni pentru depășirea regimului legal de viteză, fiind reținute în vederea suspendării 4 permise de conducere, 3 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.


Astăzi, verificările din trafic s-au desfășurat în zona Triaj, din Reșița și ele vor continua și pe parcursul zilelor următoare.

Astăzi, la prânz s-a mai produs un accident rutier pe Calea Timişoarei din Reşiţa, după ce un şofer nu a acordat prioritate de trecere unei alte maşini. Un bărbat de 66 de ani a ajuns la spital după ce a fost descarcerat de către pompieri. Polițiștii le recomandă șoferilor să fie responsabili în trafic și să adopte întotdeauna o conduită preventivă!

De același autor

Related Articles