[FOTO-AUDIO] Razie în Muncitoresc

O nouă acțiune de tip bliț a fost organizată aseară în cartierul Muncitoresc din Reșița. În numai câteva minute au fost trase pe dreapta zeci de mașini și au fost verificați mai mulți șoferi. Acțiunea a fost coordonată de comisarul Alin Mincan, adjunct al șefului Poliției Reșița.

„Verificările fac parte din cadrul acțiunilor BLITZ pe care încercăm să le implementăm. Acțiuni pe termen scurt, în colaborare cu Jandarmeria, cu structurile de ordine publică și cu structurile de poliție rutieră. Încercăm să menținem un climat de liniște. De asemenea, verificăm autovehicule și persoane aflate în trafic. Din păcate, sunt și cetățeni care nu înțeleg să respecte legea, dar vă asigur că sunt și destui care sunt mulțumiți și nu au o reticență față de acțiunile noastre preventive”.

În urma acțiunii de aseară au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale la legea circulației, în valoare de 7500 de lei, dar a fost depistat și un urmărit general.

Acțiunile polițiștilor de la rutieră au drept scop prevenirea evenimentelor grave din trafic, iar respectarea regulilor de circulație de către toți cetățenii ar reduce semnificativ tragediile care se întâmplă în jurul nostru.

De același autor

Related Articles