[FOTO-AUDIO] Pregătiri pentru taberele verii din Caraş-Severin

470 de copii cu vârste între 7 și 18 ani, proveniți din 20 de localități ale județului Caraș-Severin vor merge în această vară în tabără. Totul se întâmplă în cadrul proiectului „Împreună pentru copiii noștri”, derulat de Episcopia Caransebeșului, ATOR Banatul de Munte, Centrul de Tineret Moniom, Asociația Învățătorilor Caraș-Severineni și parohiile, școlile și primăriile din cele 12 localități care vor găzdui tabere.

La Moniom şi la Măureni se desfăşoară în această perioadă sesiuni de formare a celor 90 de voluntarilor care vor participa la aceste tabere. Se va lucra pe cinci ateliere. Totodată, părinţii vor avea posibilitatea să participe la ateliere de tip Școala Familiei, iar ca element de noutate, activități educative în cadrul proiectului se vor desfășura periodic și după finalizarea taberelor în comunități, spune preotul Mihai Ciucur, coordonator al Departamentului de Tineret al Episcopiei Caransebeșului şi coordonator al proiectului.

Primele două din cele 12 tabere se vor desfăşura la Ticvaniu Mare și Grădinari în perioada  26-30 iunie. Vor mai fi tabere de câte cinci zile în Răcășdia, Teregova, Mehadia, Sasca Montană, Măureni, Oravița, Băile Herculane, Cornereva, Moniom și Marga.

Sursa foto: ATOR

De același autor

Related Articles