[FOTO-AUDIO] Medalie pentru Alexandru Borcean din Caransebeș la Campionatul Naţional de judo Under 15

409

Sportivii secţiei de judo a Clubului Energetica din Caransebeş au avut comportări meritorii la finala Campionatului Naţional de la Râmnicu Vâlcea, sportivi cu vârsta sub 15 ani.

Alexandru Borcean şi adjudecat medalia de bronz fiind cu aproape 2 ani mai mic decât adversarii săi.

Antrenorul Ion Radu a vorbit despre reuşitele elevilor săi:

”Clubul nostru a fost reprezentat de trei sportivi: Alexandru Borcean la 42 de kg, Daniela Hanțig și Serena Dumitru,ambele la categoria 57 de kg. Alexandru Borcean a obținut medalia de bronz, din 31 de concurenți. A pierdut intrarea în finală după trei meciuri câștigate. A pierdut a 4-a întâlnire, poate, și din cauza emoțiilor, Alexandru fiind mai mic decât adversarii săi. El este încadrat în categoria U14, dar aceasta a fost desființată. În prezent există categorii din doi în doi ani: U 11, U13, U15 și U18. Eu sunt foarte mulțumit de rezultatul lui. Daniela Hanțig are locul 5 și, de asemenea, sunt mulțumit de rezultatul ei, deoarece ea a venit mai târziu la judo și nu are atât de multă experiență. Serena Dumitru a câștigat și ea două partide, după care a pierdut alte două. Și la fete au fost multe competitoare, aproape 30. Banii pentru participarea la aceste întreceri au fost asiguraţi și de către angajații Hidroelectrica, dar și de părinții copiilor, a spus Ion Radu.”

Pentru judokanii de la CS Energetica din Caransebeş urmează o serie de Cupe amicale, următoarea competiţie oficială fiind Campionatul Naţional Under 13.

Cristina Corocan