[FOTO-AUDIO] La Serviciul de Paşapoarte Caraş-Severin se lucrează în două schimburi

Începând de astăzi, la Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Caraş-Severin programul cu publicul a fost prelungit. Se lucrează de la 8 dimineața până la 8 seara pentru a putea gestiona volumul crescut al cererilor pentru eliberarea paşapoartelor.

Majoritatea cetățenilor solicită pașaportul pentru copiii pentru că se apropie sărbătorile de Paști și au programate ieșiri în afara țării.

Sunt, bineînțeles și persoane cărora le-a expirat documentul în perioada stării de alertă și acum vor să îl preschimbe. La Reșița sunt și persoane venite din Timiș pentru că acolo aglomerația este mai mare.

Șeful Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Caraș-Severin, comisar-șef Cătălin Colțescu spune că majoritatea solicită pașapoarte simple electronice pentru că au o validitate mai mare. Programarea se face online, pe platforma epasapoarte.ro. iar pentru următoarele două săptămâni locurile sunt ocupate. Colțescu a mai spus că în medie la Reșița se eliberează în jur de 120-150 de pașapoarte pe zi, aproape dublu față de perioada anterioară.

De același autor

Related Articles