[FOTO-AUDIO] Hrana poate fi salvată de oricine, luptă împotriva risipei alimentare! 150 de tone de alimente au fost valorificate într-un an de zile de Banca Regională pentru Alimente Timișoara

Ziua Internațională de conștientizare asupra risipei alimentare este marcată anual la 29 septembrie.

Banca Regională pentru Alimente Timișoara este una dintre entitățile care luptă împotriva risipei alimentare și a sărăciei, livrând gratuit alimente diferitelor Organizații Neguvernamentale de binefacere.  

Peste o sută de tone și jumătate de alimente au fost salvate într-un an de către Banca de Alimente.

”Le-am distribuit diverselor organizații neguvernamentale din: Caraș- Severin, Timiș, Arad și Hunedoara”, a spus Hana Csaszar, președintele Băncii pentru Alimente Timișoara :

În Caraș-Severin sunt livrate alimente către Fundațiile Surorilor Franciscane din Caransebeș, Humanitas Prodeo din Reșița și la un așesământ monahal din zona Anina-Bozovici.

Banca Regională pentru Alimente Timișoara ajută 45 de organizații neguvernamentale din vestul țării, având peste 12.000 de beneficiari.

Banca Regională pentru Alimente Timișoara reprezintă un serviciu social, care se află în slujba celor sărmani de un an de zile și care luptă împotriva risipei de hrană,care mai este bună de consum.