[FOTO-AUDIO] AUR strânge rândurile și în Caraș-Severin

Liderii Alianței pentru Unirea Românilor au fost în acest sfârșit de săptămână la Reșița înde s-au întâlnit cu membri și simpatizanții AUR din Caraș-Severin. Cu acest prilej a fost inaugurat și noul sediu al partidului, dar a fost stabilită și strategia pentru alegerile de anul viitor. Președintele George Simion a subliniat că miza este foarte mare și trebuie strânse rândurile.

„Proiectul nostru atrage din ce în ce mai mulți simpatizanți, și la nivel local, și la nivel județean. Sperăm ca alături de țărăniști, de republicani să coagulăm acea alternativă reală pentru a da jos sistemul care ne conduce de 30 de ani, pentru că sunt aceeași. Se schimbă prin rotație. Încercăm să ne unim forțele. Este important pentru noi că deschidem la Reșița sediul județean al formațiunii, de aceea am ținut neapărat, în semn de respect pentru miile și zecile de mii de susținători pe care-i avem în Caraș-Severin, să venim în fața dumneavoastră sub formula cu care vom câștiga alegerile europarlamentare, parlamentare și locale anul viitor”, a spus deputatul George Simion.

La întâlnirea de la Reșița a fost prezent și europarlamentarul Cristian Terheș, dar și actorul Mugur Mihăescu, proaspăt intrat în AUR. Coordonatorul filialei din Caraș-Severin este Samuel Miclău.

De același autor

Related Articles