[FOTO] Atenție, polei pe drum!

Pe mai multe artere din vestul țării carosabilul este alunecos din cauza depunerii de polei. Este și cazul județului Caraș-Severin.

Pe bulevardul Republicii din Reșița, o femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, pietonul, o femeie de 61 de ani, din Reșița, a suferit vătămări corporale, fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Evenimente rutiere au fost și în județele Arad și Hunedoara.

În această dimineață a fost circulație îngreunată pe DN 7 între Câmpuri Surduc – Tătărești, din județul Hunedoara. Acolo a avut loc o acroșare între un utilaj care răspândea material antiderapant și un autotren.

Accident rutier a fost și pe D.J.708 C, în afara localității Ghioroc din Arad. O femeie în vârstă de 31 de ani, din Ghioroc a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț. În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei autoturismului care se afla singură în vehicul.

Pe principalele drumuri naționale a fost împrăștiat material antiderapant, însă șoferii sunt avertizați să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase. Conducătorilor auto le este recomandat să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei și să nu bruscheze comenzile autovehiculului.

De același autor

Related Articles