[FOTO] Alt accident cu victime pe DN 57

2471

Viteza neadaptată la condiţiile de drum face din nou victime. Un astfel de accident a avut loc în jurul orei 13.00, la ieşirea din Oraviţa spre Răcăşdia. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Atât conducătorul auto, cât şi pasagerul din dreapta au fost transportaţi la spital. Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza vitezei, spune Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Polițiștii rutieri recomandă tuturor participanților la trafic să țină seama de condițiile meteorologice și de traficul aglomerat specific după vacanța de Paști.

Meteorologii anunţă o înrăutăţire a vremii, aşa că trebuie acordată o atenţie sporită pe drumurile publice, spun poliţiştii.

Adoptaţi o manieră prudentă de conducere şi adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic!

Dacă partea carosabilă este umedă, circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare!

În condiţiile unui trafic aglomerat, păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile; Nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule!

Folosiţi luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, mai ales în condiţii de vreme nefavorabilă!

(Sebastian Dragomir)

1 COMENTARIU

  1. Ca drumul este extraordinar de bun și viteza a fost de vina.. am trecut pe acolo, chiar in zona aia sunt cratere in asfalt ca nu le poți numii gropi.. reparați străzile și nu mai dați vina pe viteza!

Comentariile sunt închise.