[FOTO-VIDEO] Accident spectaculos pe strada Castanilor din Reşiţa

4 maşini s-au făcut praf şi doi oameni au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce a avut loc în această după-amiază în cartierul Muncitoresc din Reşiţa.

Mai multe echipaje de pompieri şi de Poliţie au intervenit în această după-amiază la un accident rutier care s-a produs în cartierul  Muncitoresc din Reşiţa, în apropiere de semafoare. În eveniment au fost implicate 4 autoturisme, din care 3 parcate.

Pompierii de la Detașamentul Reșița au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Circulaţia în zonă, pe sensul de mers spre Văliug a fost întreruptă pentru minute bune.

Vinovat de producerea accidentului este şoferul unui autoturism de teren care circula cu viteză spre Văliug. Acesta a intrat într-un autoturism parcat, proiectându-l în alte două mașini parcate regulamentar pe marginea drumului. Şoferul nu consumase alcool, dar avea viteză foarte mare, urmele de târâre fiind de 40 de metri. Ce doi răniți sunt șoferul și pasagerul din dreapta.

De același autor

Related Articles