[FOTO] Accidente la indigo în Timiş, soldate cu mai multe victime

Primul accident a avut loc la ora 10 în comuna timişeană Mașloc, când un autoturism și o autospecială s-au ciocnit violent. Practic, maşina a fost răsturnată în urma impactului şi proiectată într-un zid, iar şoferul acesteia a rămas încarcerat.

Victima a fost extrasă de echipele de descarcerare și predată unui echipaj SMURD, iar șoferul microbuzului a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Ambulanţei, spune Elena Megherea, ofiţer de presă la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Timiş.

„La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. Cele două victime sunt transportate la spital, conștiente și cooperante”.

Un accident similar a avut loc și în localitatea Gătaia, la ieșire spre Reșița. Au fost implicate tot un autoturism și un microbuz. În maşină se afla doar șoferul, iar în microbuz erau două 2 persoane. Ca şi în accidentul de la Maşloc, șoferul autoturismului a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a putea fi extras din habitaclu. Victima, care este conştientă, a fost predată echipajului SMURD pentru îngrijiri medicale. De asemenea, o persoană care se afla în microbuz a fost preluată de echipajul SAJ, conștientă și cooperantă. Momentan, primește îngrijiri medicale la fața locului.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

De asemenea, la locul intervenției a fost trimis și elicopterul SMURD.

De același autor

Related Articles