[FOTO] Mașină strivită de autotren pe o șosea din vestul țării

1288

Accidentul s-a produs între un autotren înmatriculat în Mehedinţi și un autoturism cu numere de Timiş. Au fost implicate 4 persoane, dintre care o victimă încarcerată.

Şoferul autoturismului a fost declarat decedat de medicul sosit la locul intervenției. Celelalte 3 persoane din autotren, șoferul și cei doi pasageri, nu au necesitat îngrijiri medicale.

Primele informaţii arată că vinovat este şoferul autoturismului. Circulând pe centura ocolitoare a orașului Lugoj, acesta a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens unde a lovit frontal TIR-ul.

Citeşte şi: Accident teribil astăzi între un tir și o automacara. Ambii șoferi au murit

La locul intervenției, pompierii s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un autocamion de intervenție, un maistru militar și 5 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Lugoj, o autospecială de descarcerare grea cu 3 subofițeri din cadrul Detașamentului 2 de pompieri din Timișoara și un echipaj SAJ. Practic, maşina a fost strivită, aşa că pentru şoferul prins între fiarele contorsionate nu s-a mai putut face nimic.

 

Polițiștii de la Serviciul Rutier urmează să stabilească cu exactitate modul în care s-a produs accidentul. Ei vor deschide acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Foto: ISU Banat

(Sebastian Dragomir)