[FOTO] Accident la ieşirea din Reşiţa, soldat cu un mort şi trei răniţi

În această seară, puţin după ora 18:00, la ieșire din Reșița spre Caransebeș, pe DN 58, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor trei.

Din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum neiluminat, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocșa, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism care circula din direcția Caransebeș către Reșița, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reșița, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat in coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, din Reșița.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului și rănirea altor trei persoane, conducătorul auto de 51 de ani și doi pasageri din același autoturism, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier este restricționat până la finalizarea cercetării. Se circulă dirijat pe un sens.

De același autor

Related Articles