[FOTO] Accident grav între Timișoara și Șag

Accident grav de circulaţie, sâmbătă după-amiază, pe drumul ce leagă Timişoara de localitatea Şag. Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi mai multe persoane au fost rănite.

UPDATE 26 august ora 17.30

”Din cauza vitezei excesive, tânărul a intrat pe contrasenş tamponându-se de un vehicul condus regulamentar de un bărbat care venea din direcţia opusă. A rezultat decesul pasagerului din maşina condusă de tânărul fără permis şi rănirea altor cinci victime”, a declarat sâmbătă presei Ionuţ Bocancea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Poliţia a întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru ucidere din culpă şi conducere pe drumurile publice fără permis.

Deocamdată, nu se ştie dacă maşina condusă de adolescent era furată.

………………………………

Din primele informaţii a reieșit că două autovehicule s-au ciocniţ, un bărbat a decedat şi mai multe victime sunt în stare gravă, pompierii intervenind pentru descarcerarea lor.

Se pare că accidentul s-a produs din cauza unui adolescent de numai 16 ani, fără permis de conducere. Persoana decedată era pasager în mașina acestuia.

Circulaţia este blocată pe sensul de mers spre Şag, se circulă pe o singură bandă. La faţa locului sunt prezente mai multe ambulanţe, echipaje de poliţie şi pompieri.

Vom reveni cu amănunte.

Valentina Adam

De același autor

Related Articles