Teatrul de Vest Reşiţa prezintă duminică 20 mai, de la ora 11.00, la Palatul Cultural Reşiţa,
SPECTACOLUL MUSICAL PENTRU COPII „OMUL DE TURTĂ DULCE”, de DAVID WOOD, regia artistică: ŞTEFAN IORDĂNESCU, scenografia şi costumele: ERIKA CSEGLÖDI

Regizorul Ştefan Iordănescu s-a născut pe 27 septembrie 1958, în Baia Mare și este fiul distinsei artiste regizor Cătălina Buzoianu, căreia, continuând tradiţia iniţiată în urmă cu patru ani, ediţia cu numărul 28 a Festivalului Naţional de Teatru îi este dedicată, în urma unei cariere ce  a influenţat teatrul românesc în ultimii 50 de ani.

Ștefan Iordănescu este absolventul Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti, specializarea regie teatru şi film. De-a lungul carierei sale a fost director al Teatrului Bulandra, Teatrului Naţional din Timişoara şi al Teatrului Clasic Arad .
Ștefan Iordănescu a fost directorul festivalului prin care s-au aniversat cei 200 de ani de existență a celui mai vechi teatru din țară, Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” din Oravița, în cadrul manifestării realizând,în calitate de regizor, premiera spectacolului „Stella” de J.W von Goethe.
Este un om de teatru autentic care a construit o frumoasă şi apreciată carieră.

Distribuţia:
OMUL DE TURTĂ DULCE – ANA-MARIA CIZLER
CEAINICUL – CAMELIA GHINEA
ŞORICELUL – MARIUS TUDOR
CEASUL CUC – ANDRADA SAMOILĂ
PIPERNIŢĂ – FLORIN IBRAŞI
SOLNIŢĂ – FLORIN RUICU / SORIN FRUNTELATĂ

Radio România Reșița este partenerul media al Teatrului de Vest.

Anca Bica Bălălău