[FOTO]Celebrul DJ suedez Avicii, care a fascinat 55.000 de oameni la UNTOLD, a murit la vârsta de 28 de ani!

Admiratorii DJ-ului Avicii din toate colțurile lumii au rămas șocați când au aflat despre moartea sa la doar 28, în urma anunțului impresarului său:“Cu profund regret anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și cerem tuturor să respecte nevoia de intimitate în această perioadă grea. Nu vor mai fi făcute alte comentarii.”

Detaliile despre moartea sa prematură   nu sunt încă făcute publice.

În anul 2016 Avicii pe numele său real Tim Bergling decisese să renunțe la show-uri, exprimându-și dorința de a face “mai multe” lucruri în viață. Înainte de a-și anunța retragerea din muzică, starul se numără printre cel mai bine plătiți DJ din lume, câștigând 28 de milioane de dolari în 2014, potrivit Forbes.

Avicii a fost și în România la UNTOLD – cel mai mare festival de muzică electro din estul Europei, unde 55.000 de oameni l-au aplaudat pe stadionul Cluj Arena.

Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy – pentru single-ul „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels”, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One”, „Wake Me Up”, „You Make Me”, „X You”, „Hey Brother”, „Addicted to You”, „The Days”, „The Nights” şi „Waiting for Love”. A lansat două albume de studio – „True” (2013) şi „Stories” (2015).

A.B.B.

Sursa foto:Ziarul Financiar

De același autor

Related Articles