[FOTO] Scriitoarea Lavinia Călina sâmbătă, 10 februarie de la ora 15.15 „Pe frecvențe”

Invitata noastră de sâmbătă , Lavinia Călina, a absolvit cursuri pedagogice și de filologie în Caransebeș, iar din anul 2008 a studiat limbi străine la facultatea de litere Timisoara. A debutat în anul 2014 cu romanul ,,Ultimul avanpost” , o distopie a cărei acțiune se petrece în România anului 2046.

Scrierile sale se încadrează în genul SF si fantasy. Magie și acțiune, răsturnări de situație, intrigi țesute de veacuri, iubiri blestemate; un creuzet al coșmarurilor devenite realitate, în care moartea pândește din colțul oricărei străzi, în ochii oricărui trecător și chiar din adâncul propriului suflet.

Despre ce a determinat-o să scrie, cine a inspirat-o și mai ales cine o susține și o determină să rămână fidelă scrisului,dar și despre cum a fost copilăria sa, ce o face fericită și ce planuri de viitor are vom afla chiar de la tânăra scriitoare Lavinia Călina, sâmbătă, de la ora 15:15, la emisiunea „Pe frecvențe”Acasă, pe frecvențele Radio România Reșița.

Rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles