[FOTO] Invitatul emisiunii „Între noi.Rămâne între noi” este noul manager al Teatrului de Vest, Florin-Gabriel Ionescu

Motto: „Noi suntem clipa care trece prin poarta existentei”. Nichita Stănescu

În această seară, de la ora 22, la emisiunea „Între noi.Rămâne între noi”, vom face cunoștință pe calea undelor cu noul manager al Teatrului de Vest din Reșița, Florin-Gabriel Ionescu. Consiliul Judeţean a aprobat proiectul de management prezentat de către invitatul nostru pentru următorii patru ani de zile, începând cu 1 noiembrie 2017.
Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesor universitar dr. Gelu Colceag, Florin-Gabriel Ionescu ne va mărturisii despre proiectele sale din postura de manager, despre un concurs de proiecte al instituției pe care o conduce, pentru realizarea grafică a siglei Teatrului de Vest, dar și despre marele actor dispărut acum 34 de ani, Amza Pellea și despre marele poet născut în limba și literatura română, Nichita Stănescu, plecat la cele sfinte pe 13 decembrie 1983, ÎNGERUL BLOND al poeziei româneşti, parte din ADN-ul poporului român, „O pată de sânge care vorbeşte” în numele alcătuirii noastre în veşnicia nedisimulată a trecerii noastre prin lume, ca fraţi şi surori întru frumosul care poate salva lumea.

La numerele de telefon 0255.206061 sau 0255.206062 puteți dezbate subiectele emisiunii alături de invitatul nostru, managerul Teatrului de Vest, Florin Gabriel Ionescu.

Rămâneți alături de noi în această seară pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog: „Pe pământ, tot ce există are nevoie, din când în când, să plângă”. Nichita Stănescu

Anca Bica Bălălău

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles