[FOTO] Laurențiu Radu este invitatul emisiunii „Singuri, dar împreună”

Radio România este radioul oamenilor şi promovează valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară invitatul emisiunii „Singuri, dar împreună” este Laurențiu Radu, care ne va aduce pe calea undelor bucuria de-a trăi frumos prin pasiuni și implicare în viața comunității.

Marea pasiune a lui Laurențiu sunt machetele din hârtie, iar fiecare timp liber și-l dedică unei noi construcții, care să surprindă prin detalii uimitoare. Încă de pe băncile şcolii, Laureţiu Radu şi-a descoperit  pasiunea pentru construirea de machete. A  adunat o colecţie impresionantă de miniaturi în special cele cu acţiunea din primul şi al doilea Război Mondial. Îi place să cânte la chitară şi este fan al muzicii heavy metal. Este iubitor al muntelui şi, ori de câte ori are timp, pleacă în excursii în natură.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255. 20. 60. 62 puteți intra în direct cu invitatul nostru.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

 

De același autor

Related Articles