Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară invitatul emisiunii „Între noi.Rămâne între noi” este un senior al culturii cărășene, Titus Crisciu.

„De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire şi de sens.”

Recent, Titus Crisciu a aniversat majoratul „Întâlnirilor remarcabile”ale elitei bănățene la „Reşiţa în 10 dimensiuni”, cu lansarea ultimului volum.

„Este a XVIII-a carte , eu am debutat în anul 1983 cu o carte cu importante personalități ale vieții noastre spirituale și culturale și de atunci tot scot câte o carte pe an.Această întâlnire memorabilă este a  XVIII-a, conține câteva interviuri , mai multe portrete ale personalităților din zona noastră , câteva note despre cărțile semenilor noștri și multă bucurie de a mă dărui acestor oameni prin scris”,  mărturisește Titus Crisciu.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu Titus Crisciu.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău