[FOTO] Despre copilărie, despre emoțiile trăite când nu este în țară, cu Mariana Simona Pistricean sâmbătă 16 septembrie, de la ora 15:15, la emisiunea Despre ele !

Această sâmbătă de 16  septembrie o vom petrece alături de Mariana Simona Pistricean, reșițeancă și mamă, care asemeni multor altor părinți lucrează în afara granițelor țării pentru a asigura copiilor un trai decent.

Despre copilărie, despre emoțiile  trăite când nu este în țară, despre ce înseamnă o femeie puternică, dar și despre pasiunea pentru citit, sau despre planuri de viitor, sâmbătă 16 septembrie, de la ora 15:15, la emisiunea Despre ele !

Mariana Simona Pistricean este, asemeni multor români care lucrează peste hotare, un fidel ascultător al radioului reșițean.

Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a afla povestea de viaţă a Luminiței Dobrescu.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles