[FOTO] O întâlnire de suflet, pe calea undelor, cu familia și echipa Crăișorului Dunării,Avram Iancu, sâmbătă 19 august

Echipa Radio România Reșița a fost alături de Avram Iancu, Crăișorul Dunării și de regizorul reșițean Sabin Dorohoi împreună cu echipa sa, realizând un jurnal de călătorie pentru toți conaționalii noștri care îi susțin.

Vă invit sâmbătă 19 august,ora 15:15,la o inedită întâlnire pe calea undelor cu niște oameni de poveste-Anca Iancu, soția lui Avram Iancu, însoțită de cele trei fetițe ale lor, Iuliana Piscoi, profesorul de educație fizică și sport care are grijă de sănătatea campionului nostru, Sabin Dorohoi, regizorul nostru care pregătește filmul documentar despre Avram Iancu și bineînțeles vom încheia emisiunea cu un gând special adresat tuturor ascultătorilor Radio România Reșița de către Crăișorul Dunării,Avram Iancu.

Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a afla povestea de viaţă a celui care este soț, părinte și camarad într-o acțiune unică în lume, aceea  de a străbate înot cei 2.860 de kilometri, de la izvoarele Dunării până la vărsarea fluviului în Marea Neagră, Avram Iancu.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

 

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles