[FOTO] Focuri de armă la Timişoara. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost împuşcat de mai multe ori

UPDATE

Bărbatul care a fost ţinta atacului este Fadi Jamil, cetăţean arab şi nepotul lui Zaher Iskandarani, ieşea dintr-o sală de sport de pe Calea Torontalului şi a declarat că, a auzit o plesnitură, iniţial nu a ştiut despre ce e vorba, dar apoi şi-a dat seama că se trage spre el. Se pare că a fost nimerit doar o dată, fiind rănit la un deget, iar în maşina sa sunt trei urme de glonţ.

 

Poliţia a început deja să facă cercetări, indiciile ducând spre o reglare de conturi sau tentativă de asasinat, scrie pressalert.ro.

***

Focuri de armă pe Calea Torontalului din Timişoara. Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost împuşcat în timp ce se afla în faţa unei săli de fitness, scrie pressalert.ro.

Până la această oră, nu se ştie cine sunt cei care au tras,  cert este că bărbatul a fost împuşcat de mai multe ori în braţ şi câteva gloanţe au ajuns şi în portiera maşinii victimei. Aceasta a încercat să scape şi s-a refugiat într-o benzinărie, de unde a sunat la 112.

Echipaje de la Poliţie, Jandarmerie şi Ambulanţă au sosit imediat la faţa locului. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Municipal din Timişoara. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să identifice cine sunt cei care au tras cu arma.

De același autor

Related Articles