Fundaţia Comunitară Banatul Montan, cu sprijinul Primăriei Reşiţa şi a Consiliului Local, lansează un concurs de proiecte adresat tuturor cetăţenilor care doresc să se implice activ în viaţa oraşului.

În competiţie se poate înscrie orice persoană care are o idee altfel despre cum pot fi marcaţi cei 250 de ani de industrie reşiţeană, nefiind necesară apartenenţa la asociaţii sau ONG-uri. Cele mai bune proiecte vor primi finanţare pentru a fi implementate.

Directorul executiv Răzvan Todor: Dacă ai o idee faină legată de subiect și mai ai un prieten, doi sau mai mulți care te pot ajuta să o pui în practica, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de participare cu detaliile despre ideea ta și să ni-l trimiți pe mail până la data de 19 aprilie. Voi deveniți astfel ceea ce în limbaj ONG-ist se numește ”grup de inițiativă”. Dacă ai visat de multe ori să schimbi lucrurile în orașul tău sau ți-ai dorit să se întâmple ceva în Reșița dar nu ai știut cum să faci, acum ai ocazia să fii tu cel care face lucrurile să se întâmple. Noi suntem aici să te ajutăm la fiecare pas, avem experiență și resurse. 

Dacă nu ai mai scris nici un proiect în viața ta, nu te speria – suntem aici să te ajutăm. Formularul e foarte simplu dar dacă ai întrebări despre cum trebuie completat – echipa noastră e aici să te ghideze – trebuie doar să iei legătura cu noi și te vom ajuta.

Dacă ți-ai dorit să se întâmple ceva în Reșița dar nu ai știut cum să faci, acum ai ocazia să fii tu cel care face lucrurile să se întâmple.

Concret, ce trebuie să faci pentru a participa?

  • Intră pe site-ul fundației și citește detaliile complete.
  • Descarcă Formularul de depunere și Ghidul solicitantului
  • Completează Formularul și trimite-l pe mail la: contact@fundatiacomunitarabanatulmontan.ro
  • Ia legătura cu noi dacă ai întrebări (Facebook, mail, telefon)

Mai multe informaţii pe Fundaţia Comunitară Banatul Montan.