[AUDIO-FOTO] Fie că este taximetrist sau macaragiu, în Reșița, femeia conduce

De 8 Martie, Radio România Reșița prezintă femeia la adevărata ei valoare și, astăzi mai mult decât oricând, punem accent pe femeile cu meserii mai puțin obișnuite, considerate mai degrabă meserii „de bărbați”. Scopul demersului nostru este de a spulbera stereotipurile și de a inspira tinerele, dar și femeile mature care nu sunt mulțumite de cariera lor, să-și îndeplinească toate dorințele fără să țină cont de reguli, pentru că o femeie poate să facă orice meserie, iar asta ne-o demonstrează Domnica Dorcu care, de mai bine de 20 de ani, este macaragiu la Societatea TMK din Reșița.

Munca pe care o face nu este doar grea, ci și periculoasă la propriu, dar Domnica este puternică și, la vârsta de 55 de ani, face echipă bună cu un colectiv mare de bărbați. Lucrează la 20-30 de metri înălțime, dar are mare încredere în colegii ei pentru că o sprijină și o ajută la fiecare pas. Fire puternică, în timpul liber este o gospodină desăvârșită și adoră să facă sport. Nu-și arată vârsta, este un suflet tânăr dar, spune ea, că o ajută și genetica. Vă invit, să o descoperiți mai în detaliu pe femeie macaragiu, Domnica Dorcu:

A renunțat la microfon pentru volan? Doar pentru o scurtă perioadă de timp! În pandemie evenimentele au fost mai mult interzise așa că interpreta de muzică populară Andreea Stoicănescu s-a reorientat, pentru o scurtă perioadă de timp, și s-a făcut taximetrist. Am întâlnit-o în trafic prietenoasă și plină de energie. Conduce o mașină foarte îngrijită, ce miroase a primăvară și efectiv te îndeamnă să te plimbi cu ea, cât e ziua de lungă, iar dacă o rogi îți și cântă, demonstrând că femeia poate să facă mai multe lucruri în același timp. Nu suportă monotonia și este gata mereu pentru o nouă provocare. Născuta într-o zi de 13 august, Andreea Stoicănescu este o leoaică veritabilă, extrem de ambițioasă.

La Mulți Ani femei puternice!

2 COMENTARII

  1. Bravo Dominic 👏 asa te vreau.
    LA MULTI ANI NOUA FEMEILOR 🥰😘💛🧡💜💚❤️💐💃

Comments are closed.

De același autor

Related Articles