Femeie din Caraş-Severin, acuzată că şi-a ucis copilul de un an

UPDATE

O femeie de 30 de ani a fost reţinută de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, sub acuzaţia că şi-a ucis copilul în vârstă de 1 an şi 2 luni, după ce l-a sugrumat cu mâinile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au fost sesizaţi în cursul zilei de 6 august 2023, orele 01,00, despre faptul că în data de 05 august 2023, în jurul orelor 19,00, pe raza satului Scăiuş, com. Fârliug, din judeţul Caraş-Severin, la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucţionat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i în acest mod decesul‘, transmite Parchetul din Caraş-Severin.

Potrivit sursei citate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus duminică reţinerea pentru 24 de ore a femeii, în legătură cu comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

De asemenea, femeia va fi dusă în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Caraş-Severin, cu propunere de arestare preventivă, mai menţionează sursa citată. 

***

Știrea inițială

Autorităţile sunt în alertă. Sâmbătă, în jurul orei 22.55, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin 112 cu privire la faptul că în localitatea Scăiuș ar fi decedat un bebeluş în vârstă de aproximativ un an.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, în prezent fiind desfășurate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, comunicarea publică în acest caz fiind efectuată în continuare de această instituție.

Sursa foto: pixabay

De același autor

Related Articles