Asistenta medical în vârstă de 58 de ani din municipiul Lupeni care şi-a înjunghiat mortal fiul şi şi-a anunţat fapta la 12 ore de la comiterea crimei, a fost reţinută pentru 24 de ore, ea urmând să fie prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara, femeia de 58 de ani, din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost reţinută 24 de ore.

”Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore si va fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă”, a transmis IPJ Hunedoara.

Vă reamintim că femeia  a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că în urmă cu aproximativ douăsprezece ore şi-a înjunghiat mortal fiul, în urma unui conflict. Conform relatărilor presei locale femia s-a trezit miercuri dis de dimineaţă şi s-a întâlnit cu fiul ei de 35 de ani în casă. I-a reproşat acestuia că bea prea mult, că nu are serviciu şi nu-şi face un rost. Bărbatul se pare că ar fi ripostat, nu doar verbal, moment în care femeia şi-a pierdut total cumpătul, a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat mortal fiul.

Femeia e asistentă medicală la secţia de pediatrie a Spitalului Muncicipal din Lupeni şi locuia alături de soţul ei şi de fiu, în oraş. Tatăl tânărului ucis era şi el în casă în momentul comiterii crimei. Miercuri seara a fost dus şi el la audieri, alături de soţia sa.