Unităţile farmaceutice din Caraş-Severin vor avea program special în această perioadă de sărbătoare! Colegiul Farmaciştilor a instituit gardă obligatorie doar pentru prima zi de Paşti.

De exemplu astăzi, în prima zi de Paşti, în judeţul Caraş-Severin doar două farmacii rămân deschise. Una în Reşiţa şi alta în Caransebeş. Din cauza stării de urgenţă cele două unităţi farmaceutice îşi vor reduce programul cu două ore, ne-a declarat preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca.

Duminică, în Reşiţa va funcţiona Farmacia Catena, de pe B-dul Revoluţiei din Decembrie 1918, Nr. 5, din complexul comercial Hen, de lângă Universitate, între orele 10.00 – 18.00

Duminică, în Caransebeş rămâne deschisă Farmacia Arafarm din în Piaţa Gugulanilor, între orele 10.00 – 18.00.

În cea de a doua zi de Paşti, în judeţul Caraş-Severin sunt deschise mai puţine farmacii, comparativ cu o zi normală de weekend.

Luni, în a doua zi de Paşti, în Reşiţa rămân deschise farmaciile Sensiblu din Kaufland şi de la Victoria, de la 10.00 până la ora 20.00, farmaciile Catena de pe Bulevardul Republicii Nr. 25 şi din centru, vizavi de BCR, până la ora 18.00 şi Pharm Prest, de lângă Centrul de Transfuzii care rămâne dechisă până la ora 20.00.